Video en Audio

Volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Introductievideo van Jaap. Hierin legt hij kort uit hoe hij de Core Power lessen opbouwt. Doe met hem mee en als het je bevalt schrijf je dan hier in voor de lessen.
Introductievideo van Jaap. Hierin legt hij kort uit hoe hij de Backpath Stress Relief les opbouwt. Doe met hem mee en als het je bevalt schrijf je dan hier in voor de lessen.
Progressieve Ontspanning – Marlene. Met deze op fysiotherapeut Jacobson geïnspireerde ontspanningsoefening, span je eerst alle spieren groepsgewijs aan en laat dan los. Je leert diep te ontspannen en het verschil te voelen tussen ontspannen en gespannen spieren.
Yoga Nidra –  The Devine Sleep – Marlene. Dit is een heerlijke meditatie om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Twintig minuten Yoga Nidra staat gelijk aan 2 uur slaap. Je kunt de meditatie doen wanneer je maar wilt: in je middagpauze of ’s avonds om makkelijker in slaap te vallen.
Meditatie op innerlijke heelheid – Marlene. Met deze op iRest gebaseerde meditatie leer je contact maken met je ware Zelf. Je ervaart uit de eerste hand wie je Zelf bent en dat je goed bent zoals je bent.
Creëer je persoonlijke definitie van welzijn met deze meditatie – Marlene. Door je bewust te worden waar je écht gelukkig van wordt, bescherm je jezelf beter tegen de onzichtbare aanvallen die we nu eenmaal allemaal tegenkomen in het leven en waar we niet omheen kunnen. Je kunt de meditatie op zichzelf staand doen, maar je kunt ook eerst het blog lezen voor wat achtergrond informatie. Geniet ervan!