Online Lessen

Op het YouTube kanaal van Libra Yoga en Yogatherapie staan inmiddels al heel wat van mijn Nederlands gesproken Yin Yogalessen en iRest Yoga Nidra Meditaties. Je kunt deze volgen wanneer en zo vaak je maar wilt. Tijdens de lockdown en zo lang de 1,5 meter maatregel verplicht is, helemaal gratis. Geniet ervan!

Klik hier om direct naar YouTube te gaan.

Meer gratis meditaties en ontspanningsoefeningen vind je hieronder in vorig bericht – Video en Audio.

Video en Audio

Progressieve Ontspanning – Marlene. Met deze op fysiotherapeut Jacobson geïnspireerde ontspanningsoefening, span je eerst alle spieren groepsgewijs aan en laat dan los. Je leert diep te ontspannen en het verschil te voelen tussen ontspannen en gespannen spieren.
Meditatie op innerlijke heelheid – Marlene. Met deze op iRest gebaseerde meditatie leer je contact maken met je ware Zelf. Je ervaart uit de eerste hand wie je Zelf bent en dat je goed bent zoals je bent.
Yoga Nidra –  The Devine Sleep – Marlene. Dit is een heerlijke meditatie om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Twintig minuten Yoga Nidra staat gelijk aan 2 uur slaap. Je kunt de meditatie doen wanneer je maar wilt: in je middagpauze of ’s avonds om makkelijker in slaap te vallen.
Creëer je persoonlijke definitie van welzijn met deze meditatie – Marlene. Door je bewust te worden waar je écht gelukkig van wordt, bescherm je jezelf beter tegen de onzichtbare aanvallen die we nu eenmaal allemaal tegenkomen in het leven en waar we niet omheen kunnen. Je kunt de meditatie op zichzelf staand doen, maar je kunt ook eerst het blog lezen voor wat achtergrond informatie. Geniet ervan!
Evenwichtsherstellende serie. Dit is een korte yin yogales waarmee je de stroom van chi in het lichaam weer in balans brengt.

Volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox. Ik beloof dat ik je niet zal spammen!