Tarieven en voorwaarden

Alle yogalessen en yogatherapie groepslessen op het rooster van Libra Yoga en Yogatherapie zijn inbegrepen in onderstaande abonnementen:

 • Losse les € 15
 • Drie proeflessen € 25 (1 maand geldig)
 • Friday Night Special € 15
 • Maandabonnement 1x per week € 50
 • Maandabonnement onbeperkt € 75
 • 10-lessen kaart € 135 (6 maanden geldig)
 • Maandabonnement onbeperkt exclusief voor cliënten van Libra Coaching en Counseling € 50
 • Onbeperkt Video’s on Demand per maand € 15

Privé sessies:

 • Yogatherapie bij psychotrauma of PTSS per uur € 110
 • Yogatherapie bij fysieke en/of psychische klachten per uur € 110
 • iRest Co-Meditatie per uur € 110
 • Assisted Yin per uur € 110

Neem voor het boeken van een privé sessie contact op met Marlene via marlene@libra-coaching.nl of bel 072-5824380.

Algemene voorwaarden

Als je na de proeflessen besluit dat yoga iets voor je is, raad ik je aan om minimaal 4 maanden op wekelijkse basis deel te nemen aan de lessen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat significante verbeteringen in lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn vanaf deze periode gaan optreden. Om echte verandering te bereiken is minimaal 2x per week aanbevolen.

Je kunt een meditatie-, yoga- of yogatherapieles boeken tot 2 uur van tevoren. Geboekte lessen kunnen tot 2 uur voorafgaand aan de les kosteloos worden geannuleerd. Bij ‘no show’ wordt geen restitutie verleend. Tijdens vakantie of ziekte van de docent ontvang je een link naar een online les. Als je een doorlopend abonnement hebt, kun je deze maximaal acht weken per jaar door mij laten pauzeren als je met vakantie gaat of ziek bent.

Alle betalingen gaan via iDeal of via Sepa automatische incasso. Het boeken van yogalessen en overige periodieke activiteiten van Libra Yoga en Yogatherapie kan alleen online via het lesrooster of via de Momoyoga app. De Momoyoga app is te downloaden in de Playstore en in de Appstore.

Bij je aanmelding wordt gevraagd naar relevante medische klachten. Alle eventuele, nadelige gevolgen voortvloeiende uit het achterhouden van informatie aanwezig in het medisch dossier bij de huisarts, zijn voor verantwoordelijkheid en rekening van de cursist.

Huisregels:
* Respecteer de maatregelen ivm Corona, dus kom niet als je ziek bent, was je handen en houd 1,5 meter afstand. 
* Kom op tijd, liefst 5 minuten van tevoren. De deur van de yogaruimte sluit exact op tijd, daarna is de toegang tot de les gesloten.
* Trek je schoenen a.u.b. uit voor het betreden van de yogazaal. 
* Yogamatten en props zoals dekens, kussens, backpaths en yogablokken zijn aanwezig. 
* Respecteer de stilte in de zaal en elkaars ervaringen tijdens alle lessen.
* Zet je telefoon uit of op vliegtuigmodus.

Zorg er alsjeblieft voor dat je alle door jou gebruikte spullen en de mat na afloop schoon achterlaat. Er zijn reinigingsmiddelen aanwezig in de studio.

Het aantal parkeerplaatsen is beperkt, dus kom overdag alsjeblieft zoveel mogelijk op de fiets. ’s Avonds is er parkeerruimte voldoende.