Veranderingen na Corona

Een crisis gaat gepaard met grote veranderingen, waarna je niet meer terug kunt naar hoe het voorheen was. De kunst is dan om mee te bewegen en jezelf de vraag te stellen: “Oké, wat nu?” Dit geldt ook voor Libra Yoga en Yogatherapie. Tijdens de crisis heb ik nogal wat verlies geleden op de huur van de yogazaal en bleek het voor mij helaas niet langer mogelijk om de zaal te blijven huren. De vraag die ik mijzelf toen heb gesteld is: hoe kan ik op een goede manier doorgaan met het geven van yoga- en meditatielessen, waarbij ik zowel recht doe aan mijn wens om mensen een veilige ruimte te bieden om bij zichzelf te komen én tegelijkertijd zorg voor een gezonde balans voor mijzelf?

Het antwoord op deze vraag werd stap voor stap duidelijk toen Jil en een aantal yogadocenten door de crisis ook ontdekten dat zij een ander pad te volgen hadden. Ik heb de knoop doorgehakt en besloten dat ik de yogazaal ga integreren in mijn psychologiepraktijk. De ruimte is er geknipt voor met lekker veel licht en natuurlijke ventilatie en voelt veilig doordat het knus is en geen toegang biedt aan derden.

Om alle veranderingen door te voeren is er een zomerstop van 30 juni tot en met 27 augustus. In die periode voeg ik op veler verzoek wekelijks nieuwe yogalessen toe aan de nieuwe feature Video on Demand in Momoyoga. Daar staan nu al een aantal heerlijke meditaties, dus als je graag tijdens de zomer doorgaat met mijn yoga-en meditatielessen dan is het onbeperkte abonnement voor Video on Demand à € 15,00 per maand misschien wel iets voor jou.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Ik stuur regelmatig een nieuwsbrief via Libra Coaching en Counseling. Als je die wilt ontvangen dan kun je je via deze link inschrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s